Welkom op de website van VQ€-advies!

VQ€ denkt graag met u mee!

Onze meerwaarde

Wij zijn er van overtuigd dat wij een mogelijke meerwaarde kunnen hebben voor zo goed als elk bedrijf. Zij zullen – is onze stellige overtuiging – zeer geïnteresseerd zijn omdat wij mee willen helpen hun eigen doelstelling - het tegengaan van verspilling (elimination of waste) en daarmee het maken van (meer) winst - te behalen. We zien dat de verspilling vaak teruggedrongen kan worden door betere communicatiestructuren. Dit zal het speerpunt in onze aanpak zijn.

Onze dienst bestaat uit het uitvoeren van een audit om daarmee knelpunten binnen het bedrijf helder te krijgen en daarna oplossingen aan te dragen en vervolgens mee te implementeren. Het uitgangspunt hierbij moet zijn dat wij de klant er van kunnen overtuigen dat – hoewel wij natuurlijk onze uren gaan factureren – dit toch financieel voor hem/haar zeer interessant kan zijn. Sterker nog: de klant moet ervan overtuigd zijn dat onze inbreng voor hem een grote toegevoegde waarde heeft.

Wij wijken af van wat adviseurs en accountants doen (die voornamelijk op managementniveau kijken) in die zin dat wij breder kijken.

Wij kijken naar het totaal en het detail waarbij beide partners hun eigen specialisatie hebben waardoor een en een meer is dan twee (niet alleen win-win maar win-win +).

Graag willen wij u middels een presentatie proberen te overtuigen van onze meerwaarde.

Een contact- en afspraakformulier en contactgegevens vindt u onder CONTACT of rechts op deze pagina.