Welkom op de website van VQ€-advies!

VQ€ denkt graag met u mee!

Terug naar  ondersteuning ouderen (computerservice)


Ondersteuning in het huishouden

Tenslotte zorgen we met onze persoonlijke ondersteuning voor ouderen natuurlijk graag voor hulp in het huishouden. Is het huis te groot geworden om dat helemaal zelf schoon te houden, of schieten de boodschappen er nog wel eens bij in? We gaan graag met u om tafel om te bepalen welke activiteiten we over kunnen nemen, om er voor te zorgen dat uw vader of moeder gewoon thuis kan blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan:

APK of onderhoud auto regelen 
Uw auto heeft een APK of onderhoudsbeurt nodig. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij komen uw auto halen en brengen hem weer terug, u hoeft zelf niets te regelen. Wij werken hiervoor samen met erkende APK-keuringsstations. 

Auto poetsen 
U zou graag uw auto gepoetst of gecleaned willen hebben, wij kunnen dit voor u laten doen door een ervaren autopoetser welke meerdere jaren gewerkt heeft in een carcleaning bedrijf. Hierbij zijn meerdere keuzes mogelijk (alleen van buiten, binnen en buiten, beschermingslaag aanbrengen, et cetera). Het tarief hiervoor is afhankelijk van de keuzes. 

Besparingen 
Wilt u graag besparen op uw energiekosten?
Wij bieden aan onze leden graag extra voordeel aan. Wij kunnen voor u geld besparen op uw vaste lasten door uw huidige energietarief te vergelijken met scherpe aanbiedingen van andere energiemaatschappijen. Hierdoor betaalt u gegarandeerd een lage energieprijs! 

Boodschappen
Wij helpen u graag met het doen van uw boodschappen.

Wij bieden twee boodschappenservices aan.
·        U kunt samen met een hulp de boodschappen doen.
·        Een andere mogelijkheid is dat u uw boodschappenlijst doorgeeft aan ons en wij zorgen er voor dat de boodschappen bij          u thuis bezorgd worden. Vraag naar de mogelijkheden. 

Maaltijd aan huis 
Uw persoonlijke assistent zorgt ervoor dat u een gezonde maaltijd aan huis ontvangt.

Gaat het koken u minder goed af of wilt u gebruik maken van het gemak om een heerlijke maaltijd thuis te laten bezorgen? Samen met onze partner bieden wij u onze maaltijdservice aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van maaltijdbezorging aan huis. 

(kleine) Reparaties 
Bent u als senior op zoek naar een vakman voor uw klus of verbouwing of zoekt u een klusjesman voor kleine werkzaamheden?

In en om uw huis moet er regelmatig een klus gedaan worden. U kunt denken aan een verbouwing van de keuken, badkamer of woonkamer. Mogelijk wilt u als senior uw woning aanpassen, zodat u langer veilig en comfortabel zelfstandig kunt blijven wonen. Wij helpt u graag bij al uw klussen. Wij regelen voor u een ervaren en erkende vakman bij u in de buurt. Uw klus in of aan uw huis wordt altijd uitgevoerd door een betrouwbaar klusbedrijf. Wij vinden voor u een ervaren en professioneel vak bedrijf dat aan uw wensen voldoet.

Wanneer u op zoek bent naar een klusjesman die regelmatig bij u thuis wat kleine klusjes kan verrichten dan vinden we graag voor u een geschikte klusjesman. U kunt denken aan het vervangen van een lamp een plank ophangen, een kast in elkaar zetten of kleine reparatiewerkzaamheden. 

Pedicure, manicure of kapper aan huis
Wilt u gebruik maken van een van deze diensten?
Wij zorgen er voor dat er een specialist bij u thuis langskomt. 

Schilderwerk
Moeten er bij u thuis hoognodig schilderswerkzaamheden verricht worden?
Bent u als senior op zoek naar een vakkundige schilder bij u in de buurt? 
Wij vinden voor u eenvoudig de meest geschikte schilder. Wij regelen graag voor u een professioneel schildersbedrijf, met ruime ervaring, dat aan uw wensen voldoet. 

Schoonmaakwerk 
Heeft u ondersteuning nodig in het huishouden?
Bent u als senior op zoek naar een vaste en betrouwbare huishoudelijke hulp? Wij regelen dit voor u! Wij bespreken uw wensen met u en regelen een hulp die daaraan voldoet. 
Wij selecteren onze hulpen op betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo krijgt u de huishoudelijke hulp die u zoekt. Door de kwaliteit van de hulp en onze persoonlijke service zorgen wij voor een optimale dienstverlening. Wij regelen ook een invaller indien uw vaste hulp niet kan werken.

Tuinonderhoud 
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aanleggen of onderhouden van uw tuin?
Bent u als senior op zoek naar een tuinman of gekwalificeerde hovenier? Wij zoeken voor u de meest geschikte tuinman of professionele hovenier bij u in de buurt.
Heeft u regelmatig onderhoudswerkzaamheden in uw tuin, dan regelen we graag een geschikte tuinman die bij u in de tuin komt werken. Heeft u groot onderhoud of wilt u uw tuin laten aanleggen? 
We graag voor u op zoek naar een ervaren vakman. Zo weet u zeker dat er een betrouwbare hovenier bij u de tuin komt aanleggen of komt onderhouden. 

Vervoer
U heeft vervoer nodig?
Heeft u bijvoorbeeld een afspraak bij uw huisarts, maar er is niemand in uw omgeving in de gelegenheid om u te brengen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wandelen, gezelschap, winkelen 
U wandelt of winkelt graag en zoekt iemand die u tijdens deze wandelingen vergezelt?
Iemand met wie u een prettig gesprek kunt voeren en met wie het klikt. Wij regelen graag een betrouwbaar persoon die uw interesses deelt en u gezelschap houdt. 

Zorg 
Zoekt u een zorgverlener voor uzelf, uw partner of een ander familielid? En wilt u die zorg in uw eigen omgeving ontvangen? 
Wij zoeken zorgverlening die aan uw wensen voldoet. 

Algemene informatie: 

Bij de werkzaamheden wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de inzet van mensen die niet (langer) actief aan het arbeidsproces deelnemen, dit om de kosten voor U zo laag mogelijk te houden en deze personen meer uitzicht op een zinnig, menswaardig bestaan te bieden.  Vanzelfsprekend worden deze personen door ons goed begeleid.


OVERIGE DIENST NODIG

Wilt u gebruik maken van een dienst die wij niet nog aanbieden?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.    

 

Meer weten over de persoonlijke ondersteuning voor ouderen, of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.